Over ons

Onderstaand een overzicht van al onze diensten. Voor de duidelijkheid is er onderscheid gemaakt tussen de verschillende locatie's.

Emmeloord
Pasfoto's. Hoewel onze pasfoto's worden gemaakt volgens de strenge EU-normen proberen wij u zo vriendelijk mogelijk te fotograferen. U krijgt een setje van 6 pasfoto's. U kunt zo binnenlopen tijdens onze openingstijden.
Lijsten Een mooi portret kan ook ingelijst worden met of zonder een passe-partout en daarbij een bijpassende lijst in hout of aluminium. Wij hebben een uitgebreid assortiment en geven u passend deskundig advies. Ook op maat kunnen wij lijsten leveren!
Huwelijksreportages Heel veel zorg en aandacht wordt besteed aan albumbewerking. Een mogelijkheid is er om de foto's in verschillende formaten in een album te plakken met een prachtige lay-out, maar ook het digitale album is mogelijk, waarbij de foto's rechtstreeks in de pagina's worden gedrukt. Veel tijd wordt besteed aan de opmaak van dit album! Diverse kleuren albums zijn te bestellen.
Bedankfoto's kunnen 's avonds op uw receptie worden afgeleverd
Kinder- en babyfotografie
Zwangerschapsfotografie
Familieportretten Tot max. 25 pers. in studio mogelijk. Ook op locatie zijn er diverse mogelijkheden voor originele beelden!
Reclame- en bedrijfsfotografie
Reproducties van oude foto's

Giethoorn
Portretfotografie In onze zeer ruime fotostudio, gebouwd in een boerderij. Proef de landelijke sfeer!
Kinder- en babyfotografie, zwangerschapsfotografie, familieportretten tot max. 25 pers. zijn in onze fotostudio geen probleem.
Portretten op locatie in de omgeving van Giethoorn zijn ook geweldig!
Huwelijksreportages Al jaren uniek in albumbewerking. Wij besteden heel veel tijd, creativiteit en zorg aan je huwelijksreportage. Diverse kleuren omslagen zijn mogelijk! De foto's kunnen in diverse formaten met een prachtige lay-out ingeplakt worden, maar ook het digitale trouwalbum is mogelijk, waarbij de foto's rechtstreeks in de pagina's worden gedrukt. Ook hierbij wordt er ontzettend veel aandacht aan de originaliteit en creativiteit besteed.